Bucataria Gabrielei

August 28, 2007

Rulada din carne

Filed under: Aperitive cu carne — admin @ 10:50 pm

Rulada din carne

Rulada cu carne

aprox. 1 kg de carne intinsa ca o foaie
350 g ciuperci
300 g cascaval (eu am folosit halloumi)
1 gogosar sau ardei gras
patrunjel, sare, condimente
1 ou, ulei
1 ceapa mica

Ceapa si ciupercile se calesc in putin ulei, se adauga gogosarul si patrunjelul taiat (se poate pune si putin marar, dupa gust), sare si alte condimente. Dupa ce s-a racit se adauga oul batut si cascavalul taiat bucatele. Compozitia obtinuta se va intinde peste fasia de carne. Aceasta se va rula iar la sfarsit folositi bucati mici de sfoara sa o legati. Se poate unge cu ou deasupra dupa care se ta la cuptor la foc moderat pentru o ora, depinde cat de groasa iese rulada. Sfoara folosita se va taia dupa ce ati scos-o din cuptor.
Pofta buna!

1 Comment »

  1. abia astept sa facem reteta,anul trecut am facut alta dar o sa incercam si pe asta doar k nu o sa pun castraveti murati.:-d

    Comment by larisa — April 1, 2010 @ 5:58 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: