Bucataria Gabrielei

October 18, 2007

Gogosari aperitiv cu branza de vaci si marar

Filed under: Aperitive fara carne — admin @ 11:53 pm

Gogosari aperitiv cu branza de vaci si marar

4-5 gogosari
500 g branza de vaci
o legatura de marar
o ceapa
sare

Ceapa si mararul se taie foarte marunt, se amesteca cu branza de vaci. Se pot adauga si 2-3 linguri de smantana sau iaurt, depinde de cat de consistenta este branza. Trebuie sa iasa ca o pasta mai groasa, sa poata fi unsa o felie de paine.
Gogosarii se spala apoi li se inlatura semintele. Fiecare gogosar este taiat in 4-5 parti, in functie de forma si dimensiunile dorite, dupa care fiecare particica este umpluta cu branza obtinuta anterior. Se poate orna cu feliute de masline sau ce altceva doriti.
Pofta buna!

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: