Bucataria Gabrielei

October 20, 2007

Ficatei de pasare cu mujdei

Filed under: Antreu cald — admin @ 7:04 pm

Ficatei de pasare cu mujdei

Ficatei de pasare cu mujdei

500 g ficatei (o tavita cumparata)
o caciulie de usturoi
2-3 linguri de iaurt

Ficateii spalati ii pun intr-o tigaie cu putin ulei si apa, caci vreau sa fiarba putin inainte de a se praji. Tigaia o las acoperita, ca ei sa stea in aburii proprii si sa se rumeneasca intr-un final. In acest timp fac mujdei din usturoi. Eu pun si 2 linguri de iaurt. Cine doreste poate adauga si Ketchup in mujdei. Cand e gata totul puteti pune mujdeiul peste ficateii fierbinti si sa mai lasati 5 minute tigaia acoperita sau puteti pune separat in farfurie. Va sfatuiesc sa mancati cu mamaliguta calda.
Pofta buna!

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: