Bucataria Gabrielei

January 6, 2008

Snitele de carne

Filed under: Aperitive cu carne — admin @ 6:17 pm

Snitele de carne

o bucata de carne
1 ou
sare, putin piper
3-4 linguri faina grau

Carnea se va taia in felii subtiri. Se va bate bine daca este de porc sau vita (pieptul de pui e oricum foarte fraged). Se poate condimenta si apoi lasa o ora la rece. Intr-un vas se va bate oul, se va adauga putina sare si piper, faina si daca este nevoie si 1-2 linguri de apa pana iese un aluat ca pentru clatite. Vom lua cate o bucatica de carne si o vom inmuia in alauat, dupa care o vom pune intr-o tigaie cu ulei incins. Se procedeaza la fel cu toata carnea. Se scot din tigaie intr-o farfurie, la fundul careia am pus 2-3 servetele (au rolul de a suge din uleiul scurs din snitele).

Se pot servi cu o salata de rosii si un pilaf (sau piure de cartofi).
Pofta buna!

1 Comment »

  1. Cam asa le fac si eu numai ca folosesc faina de soia …ies foarte bune

    Comment by dulcik — March 10, 2010 @ 2:11 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: